Beszédírók Kommunikációs, Retorikai és PR Tanácsadó Kft.

A Beszédírók Kft. teljes körű PR-, krízis- és egyéb kommunikációs szolgáltatást nyújt, médiatréningeket tart, médiaelemzéseket, PR-filmeket készít, szakmai blogot vezet.

Bejegyzett közvetítőként családi, kamasz és gazdasági mediációt végez. Mindemellett könyvkiadással is foglalkozik.

Lingvi, a nyelvkövet

Szabatosan. Stílusosan. Tudatosan. Magyarul.

A Lingvi a tudatos nyelvhasználat nagyköveteként úttörő vállalkozása a hazai kommunikációs szegmensnek. Hasznos tudást adunk, és megoldásokat kínálunk minden nyelvi helyzetre.

Meggyőző szövegek, hatásos előadások, eredményes kommunikáció.

Partnereinket arra ösztönözzük, hogy ismerjék meg és használják tudatosan a magyar nyelvi eszköztárat. Mindezt üzleti nyelvi tréningekkel, nyilvános programokkal (előadások, workshopok), egyéni és céges tanácsadással, valamint szövegek gondozásával segítjük elő.

A TotalSight-tal (Trib Kriszta és Trib Gergő) azt szeretnénk megmutatni, hogy vállalkozóként bátran vállald fel a küldetésed és ezt videók segítségével tedd meg, mert fontosnak tartjuk, hogy minél több embehez eljusson a tevékenységed, szívügyed híre. A legjobb, ha van YouTube csatornád, ahol rendszeresen megjelennek a márkaépítő videóid.
Segítünk profi videók elkészítésében, ami az ötlettől a megvalósításig terjed.

Olyan vállalati animációk készítésével foglalkozunk, melyek segítségével érthetően szemléltetheted szolgáltatásodat, bemutathatod céged működését, eredményeit egyedi grafikákkal és személyre szabott forgatókönyvvel.

Ha tanácstalan vagy, hogyan indulj el, vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk az első lépésektől kezdve!